Internationale
Development Centers
Talen

Huur een gewijd R ontwikkelaar
in Oost-Europa

In het hart van Oost-Europa

Waardoor het gemakkelijk is om een R programmeur inhuren in Oost-Europa

Het vinden en behouden van een R programmeur kan een hele uitdaging voor sommige bedrijven. Niet voor ons wel. We hebben een strenge sollicitatieprocedure om goed te screenen onze R ontwikkelaars in Oost-Europa. In aanvulling op onze theoretische tests moeten talenten praktisch te laten zien, en hands-on R ontwikkeling ervaring.
Huur een gewijd R ontwikkelaar
We zijn begonnen met een simpel idee

Grote vraag naar R programmeurs

De feiten zijn duidelijk. De vraag naar hooggekwalificeerde talent in R ontwikkeling hoger is dan het aanbod. Het creëert een enorme krapte op de markt. Onze missie is simpel: Hunt, huur, behouden de beste R programmeurs in Oost-Europa. Hierdoor kunnen onze klanten altijd voor de kromme blijven.
Huur een gewijd R ontwikkelaar
In het hart van Oost-Europa

In het hart van Oost-Europa

Waarom Oost-Europa? en waarom Roemenië? Nou we hadden vele opties beschikbaar voor ons. Maar we besloten om te gaan met Roemenië naar ons eerste kantoor te vestigen. We denken dat Roemenië heeft vele voordelen, zoals talenten, snel internet, en de algehele kwaliteit van het leven, en talenten die worden gebruikt om te communiceren in perfect Engels.

Huur een gewijd R ontwikkelaar
Het houden van onze talenten happy

Het houden van onze talenten happy

Veel bedrijven zeggen dat ze de zorg over hun werknemers. Slechts een paar eigenlijk zorg doen. Dat is de waarheid. Onze business draait 100% rond het vinden en behouden van talenten. Zonder talenten, we hebben niet een bedrijf. Niet alleen hebben we talenten, maar ons doel is om ze tevreden te houden.

Huur een gewijd R ontwikkelaar

FAQ

Zijn er vooraf aanwervings- of contractkosten bij het inhuren van R ontwikkelaars met TE?

Ja. We hebben een eerste aanbetaling vereist die wordt toegepast als een krediet op uw eerste factuur zodra u uw R ontwikkelaars inhuurt. Als u besluit niet door te gaan, wordt uw aanbetaling volledig terugbetaald.

Kan ik een resource ruilen voor een andere?

Ja. Hoewel we onze middelen rigoureus screenen om ervoor te zorgen dat ze aan uw vereisten voldoen, begrijpen we dat niet elke ontwikkelaar voor elk bedrijf perfect past.

Welke betalingsmethoden accepteert u?

We werken voornamelijk met ACH, bankoverschrijvingen en werken meestal met EUR, CHF, USD en GBP. Voor kleinere bedragen accepteren we alle gangbare creditcards.

Wie bezit de wettelijke rechten van het werk dat door mijn R-ontwikkelaars is gemaakt?

Jij, de klant. Ons team werkt rechtstreeks voor u en na volledige betaling zijn alle IP, rechten, producten en code geproduceerd door TE uw eigendom.

Waar bevinden je R-ontwikkelaars zich?

Al onze R-ontwikkelaars werken vanuit een van onze faciliteiten in Oost-Europa. Dit is om de IP, beveiliging, knowhow van de bedrijfseigen code en activa van onze klanten te garanderen. We hebben faciliteiten in het grootste deel van Oost-Europa, met name in Roemenië, Oekraïne en de Balkan. Voel je vrij om een bezoek te plannen!

Waarom sta je ontwikkelaars van R niet toe om thuis of op afstand te werken?

TE staat bekend als streng voor beveiliging. Werken op afstand en freelancen is een geweldig concept, maar onze klanten, Fortune 500-bedrijven en overheden in het bijzonder, willen heel graag dat het IP-adres van hun R-ontwikkelaars veilig wordt opgeslagen.

Hoeveel moet ik budgetten om een R ontwikkelaar in te huren met Team Extension?

We concurreren niet op prijs, we concurreren op kwaliteit. Er is veel vraag naar ontwikkelaars van R, en er zijn niet genoeg ontwikkelaars R om rond te gaan. Eenvoudige economie zou je kunnen zeggen. Dit betekent dat de prijzen overal ter wereld hoog zijn, ongeacht de locatie. We gebruiken uw R ontwikkelaar rechtstreeks (namens u). We betalen alle arbeidbelastingen en de werkgelegenheidsbijdrage aan de staat. Probleemloos voor jou. Geen ingewikkelde administratieve rompslomp en administratieve rompslomp.

Wie gaat mijn R ontwikkelaar beheren?

U. Dit is een groot voordeel voor u en onze R ontwikkelaars. Je werkt rechtstreeks samen. Daarom laten we onze klanten meestal hun R ontwikkelaars direct beheren. U kent uw R-toepassing beter dan wie dan ook. Op verzoek bieden wij ook projectbeheer - namens u - van uw ontwikkelaars R.

Kunnen mijn R programmeurs werken vanuit onze bedrijfskantoren?

Ja. On-site inzet van ontwikkelaars van R ontwikkelaars is beschikbaar op aanvraag. Alle TE-ontwikkelaars hebben het laatste woord bij verhuizing omdat gelukkige ontwikkelaars een topprioriteit hebben. Alle aanpassingen van de kosten van levensonderhoud en verhuiskosten worden doorberekend aan de klant. Deze regeling werkt het beste voor periodes van 3-6 maanden. Het is aan te raden dat de klant op zoek is naar langdurige verhuizing op locatie om TE vooraf te laten weten, zodat we specifieke R kandidaten kunnen inhuren die op zoek zijn naar verhuizing.

Doe je QA? Hoe zit het met CS?

Ja. Zie ons als een verlengstuk van uw team. Voor QA voeren we een gratis QA-rooktest uit op uw R-toepassing. We raden u ten zeerste aan om een toegewezen kwaliteitsgarantie toe te wijzen aan uw budget. Voor CS hebben we ook bronnen beschikbaar om de CS van uw R-toepassing te doen.

Welke tools gebruikt Team Extension doorgaans?

Teamextensie gebruikt Git, GitHub, Jira, Slack voor communicatie. We nodigen je ook uit op ons Slack-kanaal.

In ons bedrijf gebruiken we specifieke hulpmiddelen. VPN, etc. Kan mijn R ontwikkelaar deze ook gebruiken?

Ja, we kunnen / zullen VPN gebruiken en ja, u kunt alle tools gebruiken die uw bedrijf momenteel gebruikt en deze aan ons doorgeven. Als training vereist is, houd hier dan rekening mee wanneer we aan de slag gaan met je R ontwikkelaars. Tenslotte, als licenties vereist zijn, zorg er dan voor dat u licenties van de betreffende software aanschaft voor de ontwikkelaar.

Hoe kan ik aan de slag gaan? Hoe huur ik mijn R resource?

Geweldig nieuws! Ga gewoon naar https://teamextension.nl/get-started/nl. Vul het formulier in en een van onze experts schrijft u binnen 24-48 uur terug om uw account te configureren.

Ik ben een ervaren R ontwikkelaar, ik ben geïnteresseerd om met TE te werken. Waar kan ik solliciteren?

We zijn voortdurend bezig getalenteerde ontwikkelaars te werven, ga gewoon naar https://teamextension.careers om meer te weten te komen over onze openstaande posities.

2008

Established

+60

Passionate teamleden

+36

Countries

7

Kantoren

ISO 9001:2015

Certified
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER LidCCER Lid
Team Extension ANIS LidANIS Lid
Team Extension ISO 27001:2018 Certified OrganizationISO/CEI 27001:2018
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Klaar om uw bedrijf naar nieuwe hoogten?

Klaar om uw bedrijf naar nieuwe hoogten?

Huur de beste R ontwikkelaars, ingenieurs, programmeurs, coders, architecten en consultants. Fortune 500 en startups kiezen voor R-ontwikkelaars van Team Extension voor hun missiekritieke softwareprojecten.
BeginHoe werkt het?