Internationale
Development Centers
Talen
Ontwikkelaars on Demand

Ontwikkelaars on Demand

Waarom doen bedrijven Nearshore?

Waarom doen bedrijven Nearshore?

De nearshore model wordt beschreven als eventuele outsourcing locatie "in de buurt van" om de primaire markt (dwz Oost-Europese landen naar West-Europese landen). Team Uitbreiding neemt dit model en breidt haar door het toevoegen van de . Amerikaanse manier van het bedrijfsleven en de Zwitserse beheer van hun talent door voortdurend toezicht van hun middelen doen Dit model bevordert de volgende voordelen voor onze klanten:

  • Nabijheid in Tijdzone
  • Ontwikkeling Affiniteit en gemak van zaken doen
  • Kostenbesparingen
  • Managing verwachtingen
  • Gemak in de aanpassing met betrekking tot projecten
  • De toegang tot zeldzame, kostbare en gespecialiseerde talent
  • Bescherming via client IP
  • klanten kunnen richten op hun core business
  • Deze voordelen vertegenwoordigen de meest elementaire vorm van value proposition voor een nearshore aanbieden, omdat ze schijnbaar beschikbaar voor elk bedrijf dat zich vestigt in een nearshore locatie, en voor een doorgewinterde global sourcing professional kan gemakkelijk te rechtvaardigen zijn.

Waarom zijn Freelancers weglopen uit onafhankelijk?

Waarom zijn Freelancers weglopen uit onafhankelijk?

In één oogopslag freelancen is bekeken als een bevrijdende manier om het leven waar de freelancer heeft totale controle van hun tijd te verdienen. Hoewel dit soort werkomgeving sterk geprezen het gaat met veel nadelen. Veel freelancers kunnen gaan een paar dagen zonder enige face-to interactie staan ​​met wie dan ook. Dit soort volledige afzondering niet werkt, leven zonder collega's kunnen zich eenzaam en inspirerend zijn. Zelfs kleine dingen, zoals het ontbreken van kleine praten, kan een freelancer verlaten eenzaam. In naast zich eenzaam voelen en niet een deel van het team een ​​freelancer wordt altijd zorgen te maken over zijn / haar volgende project om hun financiële situatie te drijven. Redenen als deze aan het rijden bent freelancers om terug te treden in de zakelijke wereld waar ze kunnen beginnen te voelen te houden deel uit van een team weer en krijgen financiële zekerheid. Wij bij team extensie moeten onze middelen om geluk te vinden en, op zijn beurt, een succesvolle carrière.

Onze Talent is Uitgekozen

Onze Talent is Uitgekozen

We maken gebruik van getalenteerde Engels sprekende architecten, ontwikkelaars, engineers, testers en ontwerpers die zijn experts in nieuwe en opkomende web en mobiele technologieën, met de openhartige mogelijkheid om te passen in elke bedrijfscultuur van elke omvang. ons talent is gewijd, loyaal, creatief en resultaatgericht. Al onze ontwikkelaars hebben een bachelor's degree in Computer Science, evenals certificeringen in elk van hun velden. onze ontwikkelaars zijn verplicht om te voltooien aan de gang zijnde onderwijs binnen hun eigen specialiteiten te blijven op de hoogte van de laatste trends en technologieën.

Team levensduur

Team levensduur

Ons bedrijf volgt het Team Extension® Model (TEM), die onze ontwikkelaars zorgt ongeacht rang uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van het project van de klant. Zodra een talent is bemand op een projectteam zijn ze volledig gewijd aan het project. Wij garanderen dat onze talent is gewijd aan alleen en niet meerdere één project. ons model biedt de flexibiliteit van onze middelen om te werken aan onze klanten site, In-house van één van onze twee Boekarest locaties of op afstand via onze portal.

Wij geloven niet in de personeelsbezetting onze middelen op meerdere projecten als die belemmert de kwaliteit van de output van de ontwikkelaar, evenals onze samenwerking met onze klanten. Wij bij Team Uitbreiding geloven in het bouwen en onderhouden van onze relaties en continu leveren kwaliteit.

Een concurrerende prijzen

Een concurrerende prijzen

Onze (TEM) model, kunnen onze klanten de luxe van het inhuren doorgelicht ontwikkelaars on-demand en de bijbehorende voordelen die deze met zich meebrengt, evenals het extra voordeel van Team Extension B.V.s lage prijzen te genieten. Onze klanten zijn verzekerd van een opgesloten in prijs, die onze klanten beschermt tegen lopen over de begroting. Naast onze scherpe prijzen maakt het ook mogelijk onze TEM-model van onze klant om de schaal omhoog of omlaag hun activiteiten met een kortere termijn, zonder invloed zijn op hun bottom line.

2008

Established

+60

Passionate teamleden

+36

Countries

7

Kantoren

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce LidBRCC Lid
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER LidCCER Lid
Team Extension ANIS LidANIS Lid
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Klaar om uw bedrijf naar nieuwe hoogten?

Klaar om uw bedrijf naar nieuwe hoogten?

Huur de beste ontwikkelaars, ingenieurs, programmeurs, coders en consultants in Oost-Europa.
Fortune 500 en start-ups kiezen de ontwikkelaars van Team Extension voor hun bedrijfskritische softwareprojecten.

Huur uw toegewijde ontwikkelaars in Oost-EuropaHoe werkt het?